PASSION FOR WORK

Du holder Norge i gang.
Vi hjelper til på veien.

Kampanjen varer til 30.09.2019

BE OM TILBUD

Du holder Norge i gang - vi hjelper til på veien

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

BE OM TILBUD PÅ VAREBIL

Eller ring oss på 71 58 81 10

Vi er stolte av å levere varebiler
til små og store bedrifter i hele Norge.

Våre varebiler er laget for å hjelpe din bedrift. Vi tilbyr fire modeller av forskjellige størrelser for ulike behov og oppdrag; KANGOO, TRAFIC og MASTER. KANGOO får du også som elektrisk varebil med 270 km rekkevidde (NEDC).


KANGOO Express


Praktisk, komfortabelt og økonomisk. Renault KANGOO tilpasser seg de fleste yrker med 3 eller 4 m3 lasteplass og 3 seter foran. KANGOO er designet for å spare deg for tid og energi ved lasting og lossing. Tillatt tilhengervekt m/brems 1050 kg – nyttelast inntil 768 kg.

Leasing fra

kr 1990,-

pr. mnd.

Inkl. vinterhjul og tilhengerfeste!

Pris er eks. mva. og inkl. frakt til Oslo.
Lokal fraktpåslag kan tilkomme.


TRAFIC


Renault TRAFIC har dynamiske og robuste linjer, bra kjøreegenskaper og TwinTurbo-motor. Førerhuset er et mobilt kontor der alt tilkoblet utstyr integreres perfekt. TRAFIC har en av markedets lengste lastelengder og finnes også som personbil med 9 seter.

Pris fra

kr 281 900,-

Utstyr inkludert:

Tilhengerfeste
Parkeringssensor bak
Vinterhjul

Pris er eks. mva, frakt og levering.
Lokal fraktpåslag kan tilkomme.

MASTER

Renault MASTER legger lista enda høyere.
TwinTurbo motorene og de mange nyskapende løsningene vil lette arbeidet i hverdagen. Med brede sidedører på 1270 mm kan europaller lastes sidelengs, og bakdører i full høyde gir lastehøyder på opptil 1820 mm på H2- og H3-modellene.

Pris fra

kr 358 900,-

Pris er eks. mva, frakt og levering.
Lokal fraktpåslag kan tilkomme.

KANGOO Z.E.

Best på el-varebilmarkedet med 270 km rekkevidde (NEDC). KANGOO Z.E. er den eneste elektriske varebilen som leveres med både varmepumpe, elektrisk forvarming og tilleggsvarmer som standard. KANGOO Z.E. har samme volum (3-4 m3) som dieselutgaven av KANGOO og 597-625 kg i nyttelast (avhengig av versjon). Nå har vi kampanje og tilbyr i tillegg hjemmelader (7 kW) og montering* inkludert i prisen!

Pris fra

kr 259 900,-

Pris er eks. frakt og levering.
Lokal fraktpåslag kan tilkomme.
Det er ikke mva på elektriske biler i Norge.


Rutiner for utbetaling av kr 13 000,- i ekstra vrakpant på elektriske varebiler:

Hvordan få utbetalt de 13 000 kronene?

1. Registrer en bruker i Miljødirektoratets søknadssenter.
2. Logg inn.
3. Åpne søknadsskjema og følg veiledningen.

Dersom du har vraket og kjøpt flere varebiler, må du likevel søke en gang pr. bil som er kjøpt. Miljødirektoratet betaler ut ca. en gang i måneden, så det kan ta inntil 30 dager før pengene betales ut.

Både privatpersoner og bedrifter kan søke om tilskuddet.

Søkere kan ikke søke om tilskudd til anskaffelsen hos både Enova og Miljødirektoratet.

Med nullutslippsvarebil menes el-varebil eller hydrogenvarebil. Hybriddrift er ikke omfattet av ordningen.

Tilskudd kan kun utbetales på bakgrunn av dokumentert kjøp eller leasing av en nullutslippsvarebil og vraking av en varebil med bensin eller dieselmotor.

Tilskuddet utbetales kun ved kjøp eller leasing av nullutslippsvarebiler registrert med grønne skilter, og KANGOO Z.E. 5-seter vil derfor ikke omfattes av denne ordningen.

SØKNAD LEVERES HER

BE OM TILBUD

Du holder Norge i gang - vi hjelper til på veien

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

BE OM TILBUD PÅ VAREBIL

Eller ring oss på 71 58 81 10

Bilde av Vidar Fredsvik

Har du spørsmål om kampanjen?

Ring meg gjerne direkte på +47 71588116 eller send meg en e-post på vidar@winjeas.no.

Vidar Fredsvik
Selger

Åpningstider

Adresse og kart

Erling Winje AS
Industriveien 9B, 6517 KRISTIANSUND

Om Oss

Erling Winje AS er en lokaleid og tradisjonsrik bilforhandler i Kristiansund med en historie som strekker seg langt tilbake i tid. Håkon Alfred Winje startet mekanisk verksted allerede i 1915, og hans sønn Erling N. Winje utviklet dette videre til bilforhandler og verksted i 1946. Hans sønn Terje Winje tok over driften sammen med sin bror Bjørn i 1981. I 2008 overtok Terjes sønn Ketil Winje driften. Ketil startet i firmaet i 1994, og hadde de to første årene ansvaret på delelageret og deretter som bilselger frem til han tok over som daglig leder 1.januar 2008.

Erling Winje AS har solgt flere bilmerker opp gjennom historien, men er i dag mest kjent som Mitsubishi-forhandler. Allerede i 1980 ble firmaet forhandler av merket, noe som i dag gjør oss til en av Mitsubishi-forhandlerne i Norge med lengst fartstid. I 2011 kom Renault inn som et positivt tilskudd, og vi er stolte av å få representere disse to merkene på Nordmøre.

Vi er i dag 10 ansatte som er stolte av arbeidsplassen vår og gjør alt vi kan hver dag for å yte våre kunder god service.